Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Welkom bij Windhoos! Deze Algemene Voorwaarden vormen een wettelijke overeenkomst tussen u en Windhoos B.V. ("Windhoos", "wij", "ons" of "onze") en regelen uw gebruik van de website windhoos.com en alle gerelateerde diensten, tools en functionaliteiten die beschikbaar zijn via de website (gezamenlijk de "Diensten"). Door gebruik te maken van onze Diensten, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 08-04-2024

1. Gebruiksvoorwaarden

1.1 U bent verantwoordelijk voor het juiste en legitieme gebruik van onze Diensten en dient zich te houden aan alle toepasselijke wetten, regels en voorschriften.

1.2 U mag onze Diensten niet gebruiken op een manier die schadelijk is voor Windhoos, onze gebruikers of derden, inclusief het verspreiden van malware, spam of ongevraagde berichten.

2. Accountregistratie

2.1 Om toegang te krijgen tot bepaalde functies van onze Diensten, moet u mogelijk een account aanmaken. U bent verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van uw accountinformatie en het beperken van de toegang tot uw account.

2.2 U stemt ermee in ons onmiddellijk op de hoogte te stellen van eventueel ongeautoriseerd gebruik van uw account of andere inbreuken op de beveiliging.

3. Intellectueel Eigendom

3.1 Alle inhoud en materialen op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, merken en software, zijn eigendom van Windhoos of onze licentiegevers en zijn beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten.

3.2 U mag onze inhoud en materialen alleen gebruiken voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden.

4. Beperking van Aansprakelijkheid

4.1 Windhoos biedt onze Diensten aan “zoals ze zijn” en “zoals beschikbaar” zonder enige garantie of verklaring van welke aard dan ook, expliciet of impliciet.

4.2 In geen geval zullen Windhoos, onze functionarissen, directeuren, werknemers of gelieerde ondernemingen aansprakelijk zijn voor enige indirecte, incidentele, bijzondere, punitieve of gevolgschade die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van onze Diensten.

5. Wijzigingen in de Diensten en Algemene Voorwaarden

5.1 Windhoos behoudt zich het recht voor om op elk moment en naar eigen goeddunken onze Diensten en deze Algemene Voorwaarden te wijzigen, aan te passen of bij te werken.

5.2 Eventuele wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden zullen van kracht worden zodra ze op onze website zijn gepubliceerd.

6. Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via hallo@windhoos.com.

Door gebruik te maken van onze Diensten stemt u in met deze Algemene Voorwaarden.