Managed Cluster Webhosting

Managed Cluster Webhosting

Ontdek de kracht van Cluster Hosting bij Windhoos, waar we een uitgebreid netwerk van virtuele privé servers (VPS) inzetten. Door deze servers samen te voegen tot één geïntegreerd systeem, verhogen we de prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van jouw hostingomgeving. Als ICT-bedrijf kun je profiteren van een robuuste infrastructuur die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van prestaties en flexibiliteit.

Vraag offerte aan

Makkelijke up- en downgrades

Geen omkijk naar resources

Krachtig database cluster

Hoe werkt Managed Cluster Webhosting?

Ontdek onze geavanceerde VPS-oplossingen bij Windhoos, waar elke website draait op een eigen virtuele privéserver (VPS). Met een apart databasecluster voor de website en bestanden op een SSD-volume gekoppeld aan de VPS, bieden we optimale prestaties en flexibiliteit. Bij upgrades wordt een nieuwe VPS naast de oude opgezet, waardoor de impact op de onlinetijd minimaal is, en het volume wordt eenvoudig overgezet naar de nieuwe VPS, zodat jouw ICT-bedrijf kan profiteren van een naadloze overgang naar nieuwe versies.

Up- en downgrades

Het ophogen van een PHP versie is geen punt van stress meer. Upgrades kunnen paralel aan de productieomgeving uit worden gevoerd en alleen doorgevoerd wanneer er geen problemen zijn.

Resources

Zware site? Geen probleem. De server resources zijn dedicated. Zo kan jouw website optimaal gebruik maken van de beschikbare processorkracht.

Database cluster

Een goed presterend en high available database cluster opzetten en onderhouden vereist kennis. Jij kunt gebruik maken van ons cluster om de voordelen hiervan te genieten, zonder hoofdpijn.

Cluster Hosting met HTTP en SSH Proxy

Ontdek de voordelen van Cluster Hosting bij Windhoos, waar we gebruik maken van een HTTP-proxy die tevens SSL offloading biedt, waardoor er geen rekenkracht nodig is voor het versleutelen op de VPS. Bovendien implementeren we een SSH-proxy, waardoor de SSH-gegevens van de website consistent blijven, zelfs bij het koppelen van de website aan een nieuwe VPS. Als ICT-bedrijf kun je vertrouwen op onze geavanceerde technologieën voor optimale beveiliging en prestaties van jouw hostingomgeving.

Gedeelde resources op de hypervisor

Ontdek de kracht van onze VPS-oplossingen bij Windhoos, waarbij de resources gedeeld worden op de hypervisor, maar minder impact hebben dan bij Shared Hosting. Met Cluster Hosting bieden we verschillende templates, zoals de keuze tussen Apache2 HTTP/nginx webserver en diverse PHP-versies. Bovendien kun je specifieke instellingen voor de webserver/PHP eenvoudig beheren vanuit ons beheerdersportaal. Als ICT-bedrijf kun je profiteren van flexibele en aanpasbare hostingoplossingen die voldoen aan jouw specifieke eisen en wensen.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.