Managed High-Available Hosting

Managed High-Available Hosting

Ontdek onze High-Available Hosting bij Windhoos, waar we minimaal twee applicatieservers en één control server opzetten voor elke website. Deze servers zijn verspreid over verschillende datacentra om maximale uptime te garanderen en ervoor te zorgen dat jouw website continu beschikbaar blijft, zelfs bij eventuele uitval van een datacenter. Als ICT-bedrijf kun je vertrouwen op onze geavanceerde infrastructuur voor een betrouwbare en continue online aanwezigheid van jouw klanten.

Vraag offerte aan

Gegarandeerde uptime

Ideaal voor grote platformen

Maatwerk voor jouw situatie

Ook online tijdens onderhoud

Ontdek de flexibiliteit van onze High-Available Hosting bij Windhoos, waarbij tijdens onderhoud één server in onderhoudsmodus kan worden gezet. Hierdoor worden geen aanvragen meer bij deze server afgeleverd, terwijl de andere server het webverkeer probleemloos blijft afhandelen. Als ICT-bedrijf kun je vertrouwen op onze naadloze oplossingen voor gepland onderhoud, waardoor jouw websites altijd beschikbaar blijven zonder onderbrekingen voor jouw klanten.

Gegarandeerde uptime

Voor kritieke platformen is een uptime garantie belangrijk. Via onze SLA's bieden we verschillende garantieniveau's voor service en uptime.

Grote platformen

Bij een volwassen platform hoort een passende hosting oplossing. Wij kunnen dit zo voor jou inrichten, dat het volledig high available is.

Maatwerk

Elk platform is anders, en er zijn duizenden oplossingen. Wij helpen jou om tot een inrichting te komen die perfect aansluit op jouw situatie.

GlusterFS en Redis Cluster

Ontdek de geavanceerde oplossingen van Windhoos voor ICT-bedrijven, waarbij je kunt kiezen om de database op een aparte server te plaatsen die minimaal twee keer wordt opgezet. Met behulp van GlusterFS kunnen data eenvoudig worden gesynchroniseerd tussen de servers, waardoor consistentie wordt gewaarborgd. Daarnaast wordt een Redis Cluster gebruikt voor het opslaan van sessies, terwijl voor databases een master-master setup met Galera wordt opgezet. Bij Windhoos nemen we het onderhoud van deze servers en configuratie uit handen, met een persoonlijke intake met de klant om de server op maat in te stellen.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.