Managed High-Available Hosting

Managed High-Available Hosting

Ontdek onze High-Available Hosting-oplossingen bij Windhoos, ideaal voor webbureaus die streven naar maximale uptime voor hun websites. Met High-Available Hosting worden er minimaal twee applicatie servers en één control server opgezet voor elke website. Deze servers bevinden zich in verschillende datacentra om ervoor te zorgen dat de website zo lang mogelijk online blijft, zelfs in het geval van uitval of storingen. Met Windhoos kun je vertrouwen op een betrouwbare hostingpartner die jouw websites beschikbaar houdt, zelfs tijdens onvoorziene gebeurtenissen.

Vraag offerte aan

Gegarandeerde uptime

Ideaal voor grote platformen

Maatwerk voor jouw situatie

Ook online tijdens onderhoud

Ontdek onze geavanceerde onderhoudsfunctionaliteit bij Windhoos, perfect voor webbureaus die streven naar minimale downtime voor hun websites. Tijdens onderhoud kan één server in onderhoudsmodus worden geplaatst, waardoor er geen aanvragen meer naar die server worden gestuurd. In plaats daarvan neemt de andere server het webverkeer naadloos over, waardoor jouw websites altijd beschikbaar blijven, zelfs tijdens onderhoudswerkzaamheden. Met Windhoos kun je rekenen op een betrouwbare hostingpartner die jouw online aanwezigheid beschermt en optimaliseert, zonder concessies te doen aan uptime.

Gegarandeerde uptime

Voor kritieke platformen is een uptime garantie belangrijk. Via onze SLA's bieden we verschillende garantieniveau's voor service en uptime.

Grote platformen

Bij een volwassen platform hoort een passende hosting oplossing. Wij kunnen dit zo voor jou inrichten, dat het volledig high available is.

Maatwerk

Elk platform is anders, en er zijn duizenden oplossingen. Wij helpen jou om tot een inrichting te komen die perfect aansluit op jouw situatie.

GlusterFS en Redis Cluster

Ontdek onze geavanceerde database-oplossingen bij Windhoos, speciaal ontworpen voor webbureaus die streven naar optimale prestaties en betrouwbaarheid. Je kunt ervoor kiezen om de database op een aparte server te plaatsen, die minimaal twee keer wordt opgezet voor maximale redundantie. Door gebruik te maken van GlusterFS wordt de data gesynchroniseerd tussen de servers, waardoor altijd dezelfde data beschikbaar is. Voor het opslaan van sessies wordt een Redis Cluster opgezet, terwijl een master-master setup met Galera wordt gebruikt voor de database. Bij Windhoos zorgen wij voor het onderhoud van deze servers en de configuratie, en we plannen een intakegesprek met jou als klant om de server op maat in te richten. Met Windhoos kun je vertrouwen op een betrouwbare hostingpartner die jouw databaseomgeving optimaliseert en onderhoudt, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je business.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.