Domein portfolio beheer

Domein portfolio beheer

Ontdek de voordelen van domeinbeheer bij Windhoos, waar domeinen tegen een betaalbare prijs kunnen worden aangeschaft en naadloos kunnen worden beheerd in ons geavanceerde paneel. Als ICT-bedrijf begrijp je de waarde van efficiëntie en kosteneffectiviteit, en onze domeinoplossingen bieden precies dat. Benieuwd naar hoe we jou kunnen ondersteunen bij domeinbeheer? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Vraag offerte aan

Betrouwbare DNS hosting

Voordelige tarieven

White-label toegang

Krachtige DNS Hosting met Cloudflare: diverse functionaliteiten en gebruiksvriendelijk

Ontdek onze hoogwaardige DNS-hostingpartner, Cloudflare, die zorgt voor betrouwbare domeinbeheeroplossingen. Met eenvoudige toegang vanuit het Windhoos paneel kunnen DNS-instellingen moeiteloos worden aangepast. Bovendien bieden we extra functionaliteiten, zoals redirects en de mogelijkheid tot het verlenen van white-label toegang aan eindklanten, om jouw ICT-bedrijf te voorzien van uitgebreide mogelijkheden en flexibiliteit.

Betrouwbaar

Door te steunen op de schouders van Cloudflare kunnen we best-in-class DNS bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Voordelig

Met de focus op agencies bieden we prijzen die passen bij groeiende domein portfolios.

Functionaliteiten

Geef jouw klanten selectief toegang tot hun DNS records in een white-label omgeving, redirects, audit logs en meer.

Beschermd tegen DDoS aanvallen en kwaadwillende bots

Met onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen ben je bij Windhoos beschermd tegen DDoS-aanvallen en kwaadwillende bots, waardoor je bedrijfskritieke systemen en data veilig blijven. Als ICT-bedrijf begrijp je het belang van een robuuste beveiligingsinfrastructuur om de continuïteit van bedrijfsactiviteiten te waarborgen. Onze oplossingen bieden betrouwbare bescherming tegen cyberdreigingen, zodat je je kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten aan je klanten zonder je zorgen te hoeven maken over beveiligingsproblemen.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.