Managed Private Shared Webhosting

Managed Private Shared Webhosting

Ontdek de efficiënte oplossingen van Shared Hosting bij Windhoos, waar meerdere websites van klanten op één server worden gehost. Met het delen van beschikbare resources zoals processor, geheugen en disk, bieden we kosteneffectieve hostingopties die voldoen aan de behoeften van jouw ICT-bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Shared Hosting? Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakt advies.

Vraag offerte aan

Ideaal voor Wordpress

AI assisted updates

Overzichtelijke kosten

Meerdere PHP versies

Optimale performance en stabiliteit met Plesk

Bij Windhoos begrijpen we de uitdagingen van gedeelde resources bij Shared Hosting. Daarom maken we gebruik van Plesk als webhostingpaneel en adviseren we een limiet van 15, 30 of 60 websites per server, afhankelijk van de variant, om ervoor te zorgen dat de belasting van de server onder de 80% blijft. Onze servers zijn voorzien van gereserveerde resources, waardoor we een optimale prestatie en betrouwbaarheid kunnen garanderen voor jouw ICT-bedrijf.

Ideaal voor WordPress

Wordpress websites hebben vaak veel processorkracht nodig, daarom is het belangrijk dat je controle hebt over de resources.

AI assisted updates

Met onze AI assisted updates worden plugin updates uitgevoerd op een clone van je site. Alleen wanneer alle updates succesvol geïnstalleerd kunnen worden, wordt het toegepast op productie. Zo heb jij een up-to-date website, zonder downtime.

Meerdere PHP versies

Specifieke PHP versie of instelling nodig? Geen probleem. Dit kun je instellen per site.

Beheer, updates en configuratie door Windhoos

Bij Windhoos nemen we het beheer van de server uit handen, waardoor je verzekerd bent van een up-to-date en stabiele online omgeving. Kies voor Managed Webhosting en profiteer van onze expertise: we denken samen met jou mee en passen de serverconfiguratie aan voor optimale prestaties per website. Zo kun je als ICT-bedrijf vertrouwen op een krachtige en op maat gemaakte hostingoplossing voor jouw klanten.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.