Hosting voor agencies

Hosting voor agencies

Op zoek naar betrouwbare hosting voor jouw agency? Ontdek onze hostingoplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van agencies. Met een focus op stabiliteit, flexibiliteit en optimale prestaties, bieden wij een scala aan hostingdiensten die jouw agency helpen om online te schitteren. Van shared hosting tot managed VPS, wij hebben de oplossingen die jouw agency nodig heeft om succesvol te zijn. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw agency kunnen ondersteunen met onze hostingdiensten op maat.

Diensten voor agencies
Hosting Banner

Domain portfolio beheer

Domain portfolio beheer

We bieden een gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van grote aantallen domeinen, waarmee je volledige controle hebt over al je domeineigenschappen. Met onze tool behoud je gemak en overzicht, zodat je moeiteloos al je domeinen kunt beheren binnen je hosting- en devops-ecosysteem. Ontdek hoe onze geavanceerde beheertools jouw werk vereenvoudigen en je workflow optimaliseren.

Managed Private Shared Webhosting

Managed Private Shared Webhosting

Wil je volledige controle over je websites, maar geen gedoe met serverbeheer? Bij Windhoos krijg je een eigen server waarop je meerdere websites kunt hosten, terwijl wij het beheer en onderhoud voor onze rekening nemen. Geniet van gemak en gemoedsrust, terwijl je toch volledige controle behoudt over je online projecten. Laat ons de technische aspecten van serverbeheer voor je afhandelen, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je web agency.

Managed Cluster Webhosting

Managed Cluster Webhosting

Bij Windhoos bieden we hostingoplossingen die flexibel zijn en meegroeien met jouw web agency. Of je nu eenvoudige WordPress-sites of geavanceerde Docker-omgevingen wilt hosten, met schaalbaarheid als kernpunt, wij hebben de krachtige infrastructuur die je nodig hebt. Geniet van flexibiliteit en gemak, terwijl wij het beheer en onderhoud verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het laten bloeien van je webapplicaties.

Managed High-Available Hosting

Managed High-Available Hosting

Gegarandeerd een vrijwel constante online aanwezigheid voor je site of applicatie, met een uptime-garantie van 99,99%. Dit zorgt voor gemoedsrust en betrouwbaarheid, waardoor je bedrijf altijd beschikbaar blijft voor je klanten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over downtime. Met onze robuuste infrastructuur kun je erop vertrouwen dat je online aanwezigheid altijd en overal actief is.

Managed Docker VPS/VDS

Managed Docker VPS/VDS

Ontvang een krachtige server met Docker, waardoor je de vrijheid hebt om elke gewenste applicatie te hosten. Dit biedt flexibiliteit en controle, waardoor je moeiteloos verschillende soorten applicaties kunt hosten en beheren. Laat ons het beheer en onderhoud verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je web agency.

Security advies en Audits

Security advies en Audits

Ontvang een professioneel advies over de beveiliging van je website en applicaties, inclusief gedetailleerde audits om mogelijke veiligheidsrisico's te identificeren. Dit biedt gemoedsrust en proactieve bescherming, waardoor je de veiligheid van je digitale eigendommen kunt waarborgen met onze expertise en ondersteuning. Met onze toegewijde focus op veiligheid kun je met vertrouwen je online aanwezigheid laten groeien.

Maximale ontzorging

Hypermoderne en schaalbare hosting oplossingen

Gegarandeerd snelheid

Wij zijn jouw verlengstuk. Bij Windhoos krijg je flexibiliteit zonder technische obstakels, zodat je je kunt concentreren op je visie.
Ricci Smolders
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Wij willen met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.