Managed Docker VPS/VDS

Managed Docker VPS/VDS

Ontdek onze eenvoudige en efficiënte Docker-hostingoplossingen bij Windhoos, perfect voor webbureaus die op zoek zijn naar een moeiteloze manier om webapplicaties te hosten. Voor klein tot middelgrote webapplicaties is het vaak ideaal om containers direct op een server te draaien. Bij Windhoos nemen wij het serveronderhoud voor onze rekening, terwijl jij je kunt concentreren op het beheren van de containers. Op deze manier profiteer je van de flexibiliteit van Docker, zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud van de server. Met Windhoos kun je rekenen op een betrouwbare hostingpartner die jouw hostingomgeving optimaliseert en onderhoudt, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je business.

Vraag offerte aan

Flexibiliteit met Docker

Geen omkijken naar de server

DevOps vriendelijk

Wat is Managed Docker VPS/VDS?

Ontdek onze geavanceerde Managed Docker VPS/VDS-oplossingen bij Windhoos, perfect voor webbureaus die op zoek zijn naar een veilige en efficiënte manier om Docker-containers te beheren. Met onze "rootless docker" setup krijgt de klant toegang tot een gebruiker op de server, waarmee zij hun Docker-containers zelf kunnen beheren en configureren. Het beheer van het besturingssysteem, de Docker-versie en andere beveiligingsinstellingen blijft echter in handen van Windhoos, waardoor de klant zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud ervan. Bij Windhoos kun je rekenen op een betrouwbare hostingpartner die jouw Docker-omgeving optimaliseert en beveiligt, zodat jij je kunt concentreren op het ontwikkelen van geweldige webapplicaties voor jouw klanten.

Docker

Met Docker heb je niet alleen ultieme flexibiliteit, je hebt ook de zekerheid dat wat je in je CI/CD straat kunt testen, overeenkomt met de live omgeving.

Server

Wij beheren jouw server, maar geven jou wel volledige vrijheid in de inrichting van Docker. Wij regelen het onderhoud, en je server draait mee in onze monitoring.

DevOps

Met onze ruime ervaring op het gebied van DevOps kunnen we jou sturing en advies bieden met DevOps vraagstukken.

Boost je Ontwikkeling met Docker en DevOps

Ontdek hoe Docker en DevOps jouw softwareontwikkelingsproces naar een hoger niveau tillen bij Windhoos, perfect voor webbureaus die streven naar efficiëntie en innovatie. Met Docker kunnen we onze apps in containers verpakken, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en consistent te beheren zijn. Wanneer gecombineerd met DevOps, brengen we teams samen en stroomlijnen we het ontwikkelingsproces, resulterend in snellere releases, minder hoofdpijn en meer tijd om te focussen op het bouwen van geweldige producten. Met Windhoos als jouw hostingpartner kun je rekenen op een naadloze integratie van Docker en DevOps, waardoor jouw ontwikkelteams optimaal kunnen presteren en jouw projecten naar nieuwe hoogten worden gestuwd. 🚀

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.