Over ons

Over ons

Windhoos is jouw hosting- en devops sidekick. We zijn er om jouw visie te realiseren en de beste online ervaringen mogelijk te maken. We bieden je alle tools die je nodig hebt, op de manier die past in je workflow.

Hosting Banner

Een frisse wind in het huidige hostinglandschap

Bij veel partijen zijn de opties dichtgetimmerd en hufterproof gemaakt, bij anderen krijg je inloggegevens en mag je het verder allemaal zelf uitzoeken. Laten we eerlijk zijn, het huidige hostinglandschap kan wel een frisse wind gebruiken.

Jij hebt iemand nodig die snapt hoe jij werkt en die de diensten biedt die daar perfect op aansluiten. Iemand die je flexibiliteit geeft, zonder dat de technische details je in de weg gaan zitten. One size doesn’t fit all.

Wij zijn jouw verlengstuk

En dat gaat verder dan kale hosting. Onze
devopsdiensten zijn ontworpen om jouw
ontwikkelingsprocessen te optimaliseren. Zo kan
jij samenwerken en ontwikkelen met de wind in
de rug. Wij leggen de infrastructuur neer, zodat
jij je kunt concentreren op wat je het beste doet:
creatieve en innovatieve oplossingen bieden aan
jouw klanten.

Ervaar de kracht van een hosting- en devops-partner

Wij zorgen, samen met je team, dat jullie vooruit gaan. Niet als een zuchtje, maar als een windhoos. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Windhoos-familie en ervaar de kracht van een
hosting- en devops-partner die echt begrijpt wat jouw agency nodig heeft.

Wij zorgen dat jullie vooruit gaan! Met onze toegewijde ondersteuning en innovatieve oplossingen helpen we jou en je bedrijf om te groeien. Of het nu gaat om hosting of optimalisatie, wij staan klaar om jullie succes te stimuleren en jullie doelen te bereiken.
Pim de Visser

Bij ons ben je in goede handen.

Bij ons ben je in goede handen.

Met een berg aan ervaring in de hostingwereld, een diepgaand begrip van de behoeften van agencies en een bewezen staat van dienst binnen datacenters, zijn wij jouw betrouwbare partner voor alles op het gebied van hosting en digitale infrastructuur. Of het nu gaat om het leveren van robuuste hostingoplossingen, het optimaliseren van de prestaties van jouw website, of het bieden van technisch advies op maat, onze expertise staat tot je beschikking. Met ons team aan jouw zijde, kun je erop vertrouwen dat jouw online aanwezigheid in goede handen is.

Hosting Banner