Managed Private Shared Webhosting

Managed Private Shared Webhosting

Ontdek de voordelen van Shared Hosting bij Windhoos voor webbureaus. Met Shared Hosting worden meerdere websites van jouw klanten op één server geplaatst, waarbij ze de beschikbare resources delen, zoals processor, geheugen en disk. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Shared Hosting? Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakt advies.

Vraag offerte aan

Ideaal voor Wordpress

AI assisted updates

Overzichtelijke kosten

Meerdere PHP versies

Optimale performance en stabiliteit met Plesk

Ontdek de voordelen van onze hostingoplossingen voor webbureaus bij Windhoos. Met Plesk als webhostingpaneel zorgen we ervoor dat jouw websites optimaal presteren, zelfs bij drukte op de server. We hanteren een limiet van 15, 30 of 60 websites per server, afhankelijk van de variant, om ervoor te zorgen dat de serverload onder de 80% blijft. Bovendien hebben onze servers gereserveerde resources, waardoor jouw websites altijd kunnen profiteren van optimale prestaties. Wil je meer weten over onze hostingmogelijkheden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Ideaal voor WordPress

Wordpress websites hebben vaak veel processorkracht nodig, daarom is het belangrijk dat je controle hebt over de resources.

AI assisted updates

Met onze AI assisted updates worden plugin updates uitgevoerd op een clone van je site. Alleen wanneer alle updates succesvol geïnstalleerd kunnen worden, wordt het toegepast op productie. Zo heb jij een up-to-date website, zonder downtime.

Meerdere PHP versies

Specifieke PHP versie of instelling nodig? Geen probleem. Dit kun je instellen per site.

Beheer, updates en configuratie door Windhoos

Ontdek de voordelen van onze volledig beheerde hostingoplossingen voor webbureaus bij Windhoos. Onze servers worden beheerd door Windhoos, waardoor we ervoor zorgen dat jouw server altijd up-to-date en online blijft. Kies daarnaast voor Managed Webhosting en profiteer van onze expertise: we werken samen met jou als klant om de configuratie aan te passen, zodat deze optimaal draait voor elke website. Met Windhoos kun je vertrouwen op een betrouwbare en flexibele hostingpartner die jouw business ondersteunt en jouw websites laat groeien.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.