Hosting voor IT bedrijven

Hosting voor IT bedrijven

Windhoos biedt hoogwaardige hostingoplossingen speciaal ontworpen voor IT bedrijven. Met onze betrouwbare en schaalbare hostinginfrastructuur kunnen IT-bedrijven hun applicaties en services met vertrouwen hosten en schalen. Profiteer van onze robuuste servers, uitstekende uptime en deskundige ondersteuning om uw IT-operaties soepel te laten verlopen. Ontdek vandaag nog hoe Windhoos uw IT-bedrijf kan ondersteunen met eersteklas hostingdiensten.

Diensten voor IT bedrijven
Hosting Banner

Domain portfolio beheer

Domain portfolio beheer

Een krachtig platform voor het beheren van grote aantallen domeinen, zodat IT-bedrijven volledige controle hebben over al hun domeineigenschappen. Met ons platform kun je moeiteloos al je domeinen beheren binnen je hosting- en devops-ecosysteem, waardoor je tijd bespaart en een beter overzicht behoudt. Krijg de controle die je nodig hebt en optimaliseer je domeinbeheer met Windhoos.

Managed Private Shared Webhosting

Managed Private Shared Webhosting

Op maat gemaakte serveroplossingen waarmee je meerdere websites kunt hosten, terwijl wij het beheer en onderhoud voor onze rekening nemen. Dit geeft je de vrijheid en controle over je websites zonder je zorgen te hoeven maken over de technische details van serverbeheer. Concentreer je op je bedrijfsgroei terwijl wij zorgen voor de betrouwbaarheid en veiligheid van je online aanwezigheid.

Managed Cluster Webhosting

Managed Cluster Webhosting

Hostingdiensten die zich aanpassen aan de groei van jouw IT-bedrijf, of je nu een eenvoudige WordPress-site of een complexe Docker-omgeving beheert. Met schaalbaarheid als kernpunt bieden we de flexibiliteit en kracht die je nodig hebt om diverse webapplicaties moeiteloos te hosten en te schalen. Laat het beheer en onderhoud aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op het uitbouwen van je bedrijf.

Managed High-Available Hosting

Managed High-Available Hosting

Elke seconde telt voor jouw bedrijf. Daarom bieden we een ongeëvenaarde uptime-garantie van 99,99% voor jouw website of applicatie. Met deze garantie kun je erop vertrouwen dat je bedrijf altijd online en beschikbaar is voor je klanten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over downtime. Kies voor gemoedsrust en betrouwbaarheid met Windhoos als je hostingpartner.

Managed Docker VPS/VDS

Managed Docker VPS/VDS

Een krachtige server die Docker ondersteunt, waardoor je de volledige vrijheid hebt om elke gewenste applicatie te hosten. Deze flexibiliteit geeft je de controle om moeiteloos verschillende soorten applicaties te hosten en te beheren, terwijl het beheer en onderhoud volledig worden verzorgd door Windhoos. Profiteer van de voordelen van Docker en laat Windhoos je helpen om jouw IT-omgeving naar een hoger niveau te tillen.

Security advies en Audits

Security advies en Audits

Ontvang professioneel advies over de beveiliging van je website en applicaties. Onze deskundige teams voeren gedetailleerde audits uit om mogelijke veiligheidsrisico's te identificeren en bieden proactieve bescherming voor je digitale eigendommen. Met onze expertise en ondersteuning kun je gemoedsrust ervaren, wetende dat je IT-infrastructuur veilig is en beschermd wordt tegen potentiële bedreigingen. Vertrouw op Windhoos voor een veilige en betrouwbare online omgeving voor jouw bedrijf.

Maximale ontzorging

Hypermoderne en schaalbare hosting oplossingen

Gegarandeerd snelheid

We bieden je alle tools die je nodig hebt, op de manier die past in je workflow. Met ons als jouw hosting- en devops sidekick, ben je klaar om vooruit te gaan, niet als een zuchtje, maar als een windhoos.
Jesse Kramer
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Wij willen met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.