Security advies en Audits

Security advies en Audits

Ontdek onze toonaangevende benadering van cybersecurity bij Windhoos, waar we het belang van veiligheid hoog in het vaandel dragen. Met onze jarenlange ervaring, best practices en grondige onderzoeken zijn we in staat om kwetsbaarheden in systemen te identificeren en deskundig advies uit te brengen. Als ICT-bedrijf kun je vertrouwen op onze expertise om jouw systemen te beschermen en een solide beveiligingsstrategie te ontwikkelen.

Vraag offerte aan

Pentests

Gewaardeerd security advies

Black/Greybox Audit

Security is essentiëel

Ontdek onze benadering van cybersecurity bij Windhoos, waar we erkennen dat security vaak ondergewaardeerd wordt, zelfs met de groeiende dreigingen. We begrijpen de noodzaak van een sterke beveiliging en met onze ervaring en geavanceerde technologie kunnen we jou helpen om beter beschermd te zijn tegen deze bedreigingen. Als ICT-bedrijf kun je op ons rekenen om jouw systemen te versterken en een robuuste verdediging op te bouwen tegen cyberdreigingen.

Pentests

Op aanvraag kunnen we een pentest uitvoeren. Hieruit komt een overzicht van de zwakke plekken in jouw site of applicatie.

Security advies

Onze deur staat altijd open voor vragen omtrent beveiliging. Maar wanneer wij iets signaleren wordt jij ook direct op de hoogte gesteld, met een passend advies.

Black/Greybox Audit

Een blackbox audit wordt volledig vanuit buiten uitgevoerd, maar bij een Greybox audit kijken we ook naar de code van de site. Hierdoor kunnen we nog beter zwakke plekken vinden en jou er van op de hoogte stellen.

Investeer in de toekomst

Ontdek het belang van websitebeveiliging bij Windhoos voor ICT-bedrijven. In de digitale wereld is een veilige website van vitaal belang, niet alleen voor het beschermen van gegevens, maar ook voor het behouden van de reputatie van je merk. Met SSL-certificaten versleutel je communicatie, wat gegevensvertrouwelijkheid garandeert en phishing-aanvallen voorkomt. Een veilige website straalt vertrouwen uit naar gebruikers en draagt bij aan het succes van online interacties en e-commerce. Door te investeren in websitebeveiliging, toon je niet alleen zorg voor gebruikersprivacy, maar bouw je ook aan de geloofwaardigheid en langetermijnreputatie van je bedrijf.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.