Security advies en Audits

Security advies en Audits

Ontdek hoe Windhoos jouw webbureau kan helpen bij het waarborgen van de veiligheid van jouw online projecten. Met onze jarenlange ervaring, best practices en intensief speurwerk kunnen we zwakke punten in systemen opsporen en gepast advies uitbrengen. Door samen te werken met Windhoos krijg je toegang tot deskundig advies en beveiligingsoplossingen die jouw websites en applicaties beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Vraag offerte aan

Pentests op aanvraag

Gewaardeerd security advies

Black- of greybox audits

Security is essentiëel

Bij Windhoos begrijpen we dat security vaak over het hoofd wordt gezien, maar we weten ook hoe cruciaal het is om jezelf te beschermen in een steeds gevaarlijker wordende digitale omgeving. Dankzij onze uitgebreide ervaring en geavanceerde technologieën kunnen we jou helpen om beter beschermd te zijn tegen dreigingen van buitenaf. Met Windhoos aan jouw zijde kun je met een gerust hart vertrouwen op onze expertise en beveiligingsoplossingen om de integriteit van jouw webprojecten te waarborgen.

Pentests

Op aanvraag kunnen we een pentest uitvoeren. Hieruit komt een overzicht van de zwakke plekken in jouw site of applicatie.

Security advies

Onze deur staat altijd open voor vragen omtrent beveiliging. Maar wanneer wij iets signaleren wordt jij ook direct op de hoogte gesteld, met een passend advies.

Black/Greybox Audit

Een blackbox audit wordt volledig vanuit buiten uitgevoerd, maar bij een Greybox audit kijken we ook naar de code van de site. Hierdoor kunnen we nog beter zwakke plekken vinden en jou er van op de hoogte stellen.

Investeer in de toekomst

In de digitale wereld is een veilige website van essentieel belang, niet alleen voor de bescherming van gegevens, maar ook voor het behoud van de reputatie van jouw merk. Met SSL-certificaten wordt communicatie versleuteld, wat niet alleen gegevensconfidentialiteit waarborgt, maar ook phishing-aanvallen voorkomt. Een veilige website straalt vertrouwen uit naar gebruikers en draagt bij aan het succes van online interacties en e-commerce. Door te investeren in websitebeveiliging toon je niet alleen zorg voor de privacy van gebruikers, maar bouw je ook aan de geloofwaardigheid en langetermijnreputatie van jouw bedrijf.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.