Managed Cluster Webhosting

Managed Cluster Webhosting

Ontdek de kracht van Cluster Hosting bij Windhoos voor webbureaus. Met Cluster Hosting maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van virtuele privé servers (VPS), waarbij de servers worden samengevoegd tot één geïntegreerd systeem. Hierdoor vergroten we de prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van jouw hostingomgeving. Als webbureau kun je vertrouwen op onze geavanceerde infrastructuur voor een robuuste en flexibele hostingoplossing die voldoet aan de eisen van jouw klanten en projecten.

Vraag offerte aan

Makkelijke up- en downgrades

Geen omkijk naar resources

Krachtig database cluster

Hoe werkt Managed Cluster Webhosting?

Ontdek onze geoptimaliseerde hostingoplossingen bij Windhoos, perfect voor webbureaus. Met ons systeem draait elke website op zijn eigen VPS, terwijl een los database cluster beschikbaar is voor optimale prestaties. Onze SSD-volumes zorgen voor snelle toegang tot websitebestanden, en dankzij onze upgrademogelijkheden kunnen VPS'en gemakkelijk worden bijgewerkt naar nieuwe versies zonder veel impact op de online beschikbaarheid. Bij Windhoos streven we naar naadloze upgrades en maximale uptime, waardoor jouw klanten kunnen blijven genieten van een betrouwbare online ervaring.

Up- en downgrades

Het ophogen van een PHP versie is geen punt van stress meer. Upgrades kunnen paralel aan de productieomgeving uit worden gevoerd en alleen doorgevoerd wanneer er geen problemen zijn.

Resources

Zware site? Geen probleem. De server resources zijn dedicated. Zo kan jouw website optimaal gebruik maken van de beschikbare processorkracht.

Database cluster

Een goed presterend en high available database cluster opzetten en onderhouden vereist kennis. Jij kunt gebruik maken van ons cluster om de voordelen hiervan te genieten, zonder hoofdpijn.

Cluster Hosting met HTTP en SSH Proxy

Ontdek de geavanceerde functies van Cluster Hosting bij Windhoos, speciaal ontworpen voor webbureaus. Met onze HTTP-proxy wordt SSL offloading mogelijk gemaakt, waardoor de VPS geen rekenkracht hoeft te besteden aan het versleutelen van gegevens. Bovendien zorgt onze SSH-proxy ervoor dat de SSH-gegevens van de website consistent blijven, zelfs wanneer de website wordt overgezet naar een nieuwe VPS. Bij Windhoos streven we naar optimale prestaties en maximale stabiliteit, zodat jouw websites altijd veilig en betrouwbaar blijven draaien.

Gedeelde resources op de hypervisor

Ontdek de voordelen van onze VPS-oplossingen bij Windhoos, perfect voor webbureaus. Onze VPS biedt gedeelde resources op de hypervisor, maar met minder impact dan bij Shared Hosting. Met Cluster Hosting kun je kiezen uit verschillende templates, zoals de Apache2 HTTP / nginx webserver en verschillende PHP-versies. Bovendien biedt ons beheerdersportaal de mogelijkheid om specifieke instellingen voor de webserver / PHP aan te passen, waardoor je volledige controle hebt over de hostingomgeving van jouw klanten. Met Windhoos kun je rekenen op flexibele en schaalbare VPS-oplossingen die voldoen aan de eisen van jouw projecten en klanten.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.