Domein portfolio beheer

Domein portfolio beheer

Ontdek de voordelen van domeinbeheer bij Windhoos, waar domeinen tegen een betaalbare prijs kunnen worden aangeschaft en eenvoudig kunnen worden beheerd in ons intuïtieve paneel. Als web agency wil je efficiënt kunnen werken en kosten besparen, en met onze domeinoplossingen bieden we precies dat. Benieuwd naar hoe we jou kunnen ondersteunen bij domeinbeheer? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Vraag offerte aan

Betrouwbare DNS hosting

Voordelige tarieven

White-label toegang

Krachtige DNS Hosting met Cloudflare: diverse functionaliteiten en gebruiksvriendelijk

Ontdek onze krachtige samenwerking met Cloudflare voor betrouwbare DNS-hosting van jouw domeinen. Met naadloze integratie in het Windhoos paneel kun je eenvoudig DNS-instellingen aanpassen. Profiteer daarnaast van extra functionaliteiten zoals redirects en de mogelijkheid om white-label toegang te verlenen aan jouw eindklanten, waardoor je als webbureau maximale controle en flexibiliteit hebt.

Betrouwbaar

Door te steunen op de schouders van Cloudflare kunnen we best-in-class DNS bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Voordelig

Met de focus op agencies bieden we prijzen die passen bij groeiende domein portfolios.

Functionaliteiten

Geef jouw klanten selectief toegang tot hun DNS records in een white-label omgeving, redirects, audit logs en meer.

Beschermd tegen DDoS aanvallen en kwaadwillende bots

Ontdek de veiligheidsoplossingen van Windhoos voor webbureaus. Met onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen we jou en je klanten tegen DDoS-aanvallen en kwaadwillende bots, waardoor jullie websites veilig blijven. Als webbureau begrijp je het belang van het beschermen van de online activa van je klanten, en onze robuuste beveiligingsoplossingen bieden gemoedsrust. Richt je op de groei van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor een veilige digitale omgeving voor jou en je klanten.

Beginner-friendly

Door de intuïtieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook efficiënte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse Kramer

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.