Managed Docker VPS/VDS

Managed Docker VPS/VDS

Ontdek onze eenvoudige en effectieve aanpak voor het hosten van Docker containers bij Windhoos, waar we het complexe proces eenvoudig maken. Voor klein tot middelgrote webapplicaties is het vaak beter om containers direct op een server te draaien. Wij verzorgen het serveronderhoud, terwijl jij de containers beheert. Zo profiteer je van de flexibiliteit van Docker zonder de last van serveronderhoud. Met Windhoos kun je je concentreren op het ontwikkelen van geweldige applicaties, terwijl wij zorgen voor een betrouwbare hostinginfrastructuur.

Vraag offerte aan

Flexibiliteit met Docker

Geen omkijken naar de server

DevOps vriendelijk

Wat is Managed Docker VPS/VDS?

Ontdek de voordelen van Managed Docker VPS/VDS bij Windhoos, waar we een "rootless docker" setup bieden. Met deze oplossing krijgt de klant toegang tot een gebruikersaccount op de server, waarmee ze hun Docker-containers zelf kunnen beheren en configureren. Windhoos B.V. beheert het besturingssysteem, de Docker-versie en andere beveiligingsinstellingen, waardoor klanten zich kunnen concentreren op hun ontwikkelingswerk zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud van de onderliggende infrastructuur.

Docker

Met Docker heb je niet alleen ultieme flexibiliteit, je hebt ook de zekerheid dat wat je in je CI/CD straat kunt testen, overeenkomt met de live omgeving.

Server

Wij beheren jouw server, maar geven jou wel volledige vrijheid in de inrichting van Docker. Wij regelen het onderhoud, en je server draait mee in onze monitoring.

DevOps

Met onze ruime ervaring op het gebied van DevOps kunnen we jou sturing en advies bieden met DevOps vraagstukken.

Boost je Ontwikkeling met Docker en DevOps

Ontdek de kracht van Docker en DevOps bij Windhoos, waar we geloven in het potentieel van dit dream team voor softwareontwikkeling. Met Docker kunnen we onze apps in containers verpakken, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen en consistent te beheren zijn. DevOps tilt dit naar een hoger niveau door teams samen te brengen en het ontwikkelingsproces te stroomlijnen. Het resultaat? Snellere releases, minder hoofdpijn en meer tijd om te focussen op het bouwen van innovatieve oplossingen. ­čÜÇ

Beginner-friendly

Door de intu├»tieve gebruikersinterface en handige tools is Windhoos geschikt voor beginners, maar biedt het ook effici├źnte handigheidjes voor de echte techneuten.

Professional

Stel jouw huisstijl in, zodat jouw klanten in een vertrouwde en professionele omgeving zaken kunnen doen. Windhoos is volledig white-label, van de kleuren tot de voorbeeld-urls van jouw websites.

Vraag offerte aan
BG Stripes

Wil jij ook vooruit gaan?

Ik wil met jou meedenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Neem gerust contact met mij op.

Neem contact op met:
Jesse van Splunder

0118 236 018 hallo@windhoos.com

Persoonlijk contact

Supersnelle communicatie

Telefonisch bereikbaar

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.